Om oss

rosala_summer

Rosala & Bengtskär Bokningsbyrå drivs av företagarna bakom Rosala Vikingacentrum och Bengtskärs fyr. I våra familjeföretags regi har vi upprätthållit dessa enastående sevärdheter i över 20 år, så du kan lita på att både planeringen och genomförandet av din resa ligger i goda händer med erfarenhet och en yrkesskicklighet som byggts upp under alla dessa år. Bokningsbyrån ansvarar fortsättningsvis för bl.a alla bokningar för Rosala Vikingacentrum och Bengtskärs fyr.

Eftersom det hör till vårt koncept att erbjuda förstklassig service åt våra kunder har vi under årens lopp inbegripit mer och mer av det övriga fina utbudet som finns i Hitis skärgård, allt från måltider till aktiviteter och övernattningar. Via oss får du information om alla närområdets intressanta sevärdheter och fina service. Vårt utbud är mångsidigt och mycket flexibelt, eftersom vi kan skräddarsy ett paket av de lokala pärlorna som passar bäst just dig och din grupp.

hitis_morgondimma

För resor till de vackra holmarna och öarna anlitas lokala charterbåtar, den minsta rymmer 8 och den största 75 personer. Genom att använda flera båtar på en gång får vi rum för ännu större grupper. Läs mer om charter-båtresor här.

I vårt urval finns många färdigt planerade och beprövade paket, bland annat Skärgårdens Märkesrutt-kryssningen till Bengtskärs fyr och Rosala Vikingacentrum dagligen i juni-augusti. Läs mer om kryssningen här.

oro

Den senaste nyheten är Örö fort, som befinner sig på en stor naturskön holme och som nu har öppnats för allmänheten. Via oss han du boka transporter, guidningar, måltider eller till och med övernattning på Örö! Läs mer

Om du vill kan vi ordna transporten för dig ända hemifrån och boka en buss från din hemstad ända fram till Kasnäs eller ut till Hitis / Rosala med bilfärja.

Bekanta dig i lugn och ro med våra webbsidor, och gör en bokningsförfrågan på nätet eller kontakta oss om du önskar mer information, vi är här för att stå till tjänst!