Konferenser och rekreation

bengtskär by risto raunio 3

Konferens på Bengtskärs fyr

Vi ordnar konferenspaket för grupper varje dag från början av maj till midsommar samt i augusti-september med väderreservation.

I paketet ingår båttransporter från Kasnäs, inträde och kort guidning, mötesutrymme, kaffe och lunch. Det är också möjligt att bo i fyrhotellet.

Bengtskärs mötesutrymme finns på fyrens bottenvåning. Rekommenderad gruppstorlek 8-24 personer.

bengtskär_mötesutrymme

Exempelprogram:
11.00 Kasnäs-Bengtskär 12.30
Lunch, guidning och inkvartering
Möte, eftermiddagskaffe
19.00 Middag
Bastu
9.00 Frukost
Möte
12.00 Lunch
Möte
15.30 Bengtskär-Kasnäs 17.00.

Programmet kan skräddarsys enligt vissa begränsningar. Check-in är från kl 14.00 och check-out tills kl 11.00, middag serveras senast klockan 19.00 och frukost serveras tidigast klockan 9.00. Övernattande grupper som bokar hela kapaciteten har hela fyren i privat bruk från middag till frukost.

Konferens på Rosala Vikingacentrum

rosala_viking_dinner3

I vikingabyn i Rosala kan du känna en sann fläkt av det förgångna. Inspirerad av den historiska omgivningen kan du ordna en effektiv konferens som avslutas med en resa tusen år bakåt i tiden, till den mytomspunna järnåldern. Besöket kan innehålla olika upplevelser, från måltider i hövdingahallen Rodeborg, till aktiviteter som yxkastning i en vikingatida femkamp. Du övernattar som vikingarna, i en unik, rekonstruerad omgivning, men utan att avstå från moderna bekvämligheter.

Vi betjänar på beställning året runt och skräddarsyr paketet enligt dina önskemål. Oavsett om du vill ha ett speciellt kreativt och effektivt sammanträde eller en alldeles unik rekreationsresa, betjänar vi dig med största nöje och en expertis byggd på många års erfarenhet!

rosala_auditorium1_4

I vikingacentrets mötesutrymme och auditorium finns AV-utrustning för möten och seminarier. För konferenser erbjuds paket, som innehåller tur-retur båttransporter från Kasnäs, övernattning i hövdingahallen Rodeborg inklusive bastu och frukost, mötesutrymmen, lunch, kaffe och vikingamiddag. Även dagskonferenser utan övernattning kan ordnas.

Konferensutrymmet passar för mindre grupper upp till 14 personer, eller samma utrymme som auditorium för max 30 personer. Detta kan bokas för möten året om med undantag av jul och nyår.

Auditoriet som ligger inne i huvudbyggnaden i samband med utställningarna rymmer 50 personer, och kan möbleras om till konferensrum för upp till 20 personer runt samma bord, eller alternativt auditorium med bord för 24 personer.

Mötesutrymmen finns också i Kasnäs Skärgårdsbad, Örö fort samt Strandhotellet i Dalsbruk. Skicka oss din information med formuläret nedan, så återkommer vi med en offert och tidtabellsförslag på e-post!