Vårutfärd till Bengtskärs fyr

Upplev våren i den yttre skärgården!


Bengtskär är fåglarnas rike på våren och hem för hundratals ådor. Ön är en trygg häckningsmiljö för fåglar, för människans närvaro håller rovfåglar och minkar borta. Förutom underbar skärgårdsnatur och fåglar, kan man ibland se även sälar under resan.

Avgång från Kasnäs kl 11.00 på fredagar, lördagar och söndagar i maj samt to den 21.5.2020. Hela utfärden tar ca 6 timmar.

Priset för vårutfärden är från 65,00 euro / vuxen och 40,00 euro / barn (3-12 år). I priset ingår tur-returbåtresor från Kasnäs, Bengtskärs inträde, natur- och historieguidning samt lunch. Resan kan reserveras och betalas på förhand på nätet.

Vi reserverar rätt till förändringar. Väderreservation: Hård vind kan hindra trafik till Bengtskär.

Vänligen boka din resa i förväg, platsantalet är begränsat! Boka här

Kom ihåg att hålla browserfönstret uppe tills du får en bekräftelse att meddelandet är skickat. Observera att detta inte är en automatisk bokning, utan din resa är i kraft då du har fått en bokningsbekräftelse. I fall du inte får svar till din e-post inom ett dygn, vänligen ta kontakt per telefon eller e-post!

Till vår e-post info@rosala.fi kan du naturligvis också skicka förfrågningar utan att göra en bokning. Vi hjälper gärna till med alla frågor! I brådskande ärenden angående vårutfärden, ta kontakt med rederiet: tel. +358 50 551 4266.